Prodej stavební parcely 1930 m², Frýdlant

3 300 000 Kč

1 710 Kč za m²
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme prodej atraktivního pozemku pro bydlení v idylické lokalitě Frýdlant - Albrechtice u Frýdlantu. Pozemek o rozloze 1.930 m2 s útulnou chalupou nabízí ideální možnost vytvoření vlastního domova v klidném prostředí obklopeném přírodou!

Dle územního plánu lze na pozemku vybudovat rodinný dům, či chalupu o 2.NP s podkrovím. Maximální koeficient zastavěnosti je 15%, koeficient zeleně 70%, velikost stavebního pozemku min.1500m2. Aktuální územně plánovací informaci rádi poskytneme na vyžádání.

Pozemek je připojen na elektřinu. Vodu zajišťuje vrtaná studna. Odpady se odvádějí do žumpy. V případě výstavby RD budou odpady řešeny čistírnou odpadních vod.

V blízkém Frýdlantu je dostupná veškerá občanská vybavenost a výborná dostupnost do okolních měst. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a vystavte si svůj vlastní kousek ráje. Tento pozemek je jedinečnou příležitostí pro ty, kteří hledají klidné a pohodové bydlení ve spojení s krásami okolní krajiny. V blízkosti se nachází cyklotrasy, velké množství turistických cest a Kančí vrch, kde vyvěrá minerální Kančí pramen.

V případě zájmu o více informací nebo prohlídku, nás neváhejte kontaktovat. Financování Vám rádi zajistíme v rámci našeho kompletního servisu.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Žumpa, septik
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 702
Plocha pozemku 1 930 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

Zobrazit kompletní nabídku RK

S&L a partners s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist