Prodej stavební parcely 2060 m², Frýdlant

4 305 400 Kč

2 090 Kč za m²
konečná cena včetně provize a právních služeb, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního serv

Nemovitosti nabízí

MILFAJT REALITY s.r.o.

Liberec, nám. Žižkovo 998/5

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Poslední pozemek v této lukrativní části Frýdlantu.
Nádherný výhled, velkorysá výměra 2.060 m2, krajní umístění zajišťující soukromí.
Není na co čekat, přečtěte si následující řádky a přesvědčte se, že právě tohle místo k bydlení hledáte.

Přijíždíte do Frýdlantu po hlavním tahu od Liberce a po pravé ruce se rozpíná lokalita zvaná Větrov. Kousek od Větrovského rybníka v klidné zástavbě nových rodinných domů je umístěn pozemek, který vám nabídnu.
Unikátní místo, kde další pozemky na prodej nejsou a nebudou. Tenhle konkrétní je prolukou ve stávající zástavbě, na úplném kraji. Co to znamená? Za zády už máte jen louku a les, klid a soukromí.
Právě místo, je to, co definuje kvalitu bydlení. Tady Vás čeká výhled do údolí Frýdlantu a krásné západy slunce na horizontu.

Lokalita je to výborně dostupná po hlavním tahu z Liberce. Do centra města je to 15 minut chůze nebo 3 minuty automobilem. Frýdlant je samozřejmě dostupný jak vlakem tak autobusem, o spojení do okolí nemusíte mít obavy.
A upřímně, až bude dokončena rychlostní komunikace z Liberce, ceny pozemků ve Frýdlantů budou stoupat rychleji než si myslíme.

Pozemek samotný má nepravidelný obdélníkový tvar o šírce přibližně 30 metrů a délkou v nejkratším místě cca 60 metrů a v nejdelším cca 80 m2. Celková plocha pozemku je 2.060 m2, taková výměra nabídne dostatek prostoru pro bydlení, krásnou zahradu, parkování nebo třeba bazén.
Pozemek je severozápadně svažitý a po celé ploše zatravněný. Díky umístění nad okolním terénem pozemku nic nestíní a je tak po celý den krásně slunný.
Dle územního plánu na pozemku můžete postavit standardní rodinný dům. Přípojky inženýrských sítí jsou v nově vybudované komunikaci přímo na patě pozemku - sloupek elektřiny, přípojka kanalizace i vody.
Zkrátka pro stavbu je tu vše připravené, stačí vyřídit projekt a začít.

Co na to říkáte, bude tohle jedinečné místo vaším novým domovem? O jeho kouzle a atmosféře se nejlépe přesvědčíte osobní prohlídkou. Neváhejte mě tedy kontaktovat a budu se těšit na viděnou.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 5859
Plocha pozemku 2 060 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

MILFAJT REALITY s.r.o.

Liberec, nám. Žižkovo 998/5

Zobrazit kompletní nabídku RK

MILFAJT REALITY s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist