Prodej stavební parcely 1642 m², Křižany

2 600 000 Kč

při rychlém jednání možná sleva, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

MILFAJT REALITY s.r.o.

Liberec, nám. Žižkovo 998/5

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

V malebné obci Žibřidice pro vás mám pěkný a dostatečný velký stavební pozemek, který je jako stvořený pro chalupu i rodinný dům.

Žibřidice jsou částí obce Křížany, která leží v krásném prostředí pod Ještědským hřebenem a zároveň v rovinaté krajině mezi Osečnou, Jablonným a Střáží.
Lokalita je velmi oblíbená pro svůj klidný charakter a krásnou přírodu. V okolí je hned několik cyklostezek, krásné borové lesy plné hub, koupání na Hamru či ve Střáži a stejně tak tu okolí najdete kvalitní restaurace nebo kavárny.
Jako rodina naopak využijete občanskou vybavenost přímo v obci - základní i mateřská školka, zastávka autobusu.
Základní občanskou vybavenost pak najdete v sousední Osečné nebo Jablonném. A pokud Vám něco bude chybět, za 20 minut jste autem v Liberci, kde je kompletní vybavenost.

Pozemek se nachází přibližně 150 metrů od hlavní komunikace, díky tomu je zajištěn větší klid. Okolí tvoří řídká zástavba venkovských domů s prostornými zahradami. Nebudete si tu se sousedy koukat, jak se říká, do talíře.

Celková plocha pozemku je 1.642 m2 a je možné na něm postavit standardní rodinný dům nebo venkovské stavení / chalupu. Tedy maximálně 2 nadzemní podlaží, sedlová střecha a půdorys ideálně obdélníkového tvaru.
Pozemek má tvar písmene L, kdy jeho kratší stranou sousedí s komunikací. Ideální místo pro umístění domu a parkovacích stání. Za domem vznike krásná a prostorná zahrada.
Pozemek je rovinatý a zatravněný, pro výstavbu tak není třeba zásadních a nákladných terénních úprav. Aktuálně je pozemek oplocený.
Na hranici pozemku je možnost připojení elektřiny. Od obce je vypracováno schválení na přípojku k obecní vodě v roce 2024. Kanalizaci je třeba řešit ČOV na vlastním pozemku.

Kompletní podmínky a detaily nabídky vám velmi rád představím přímo na místě při prohlídce nemovitosti.
Neváhejte mě kontaktovat a sjednáme si termín prohlídky.

Pro své klienty řeším zdarma konzultaci financování koupě pozemku. Rád pomůžu i Vám.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Vlastní ČOV
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 5945
Plocha pozemku 1 642 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

MILFAJT REALITY s.r.o.

Liberec, nám. Žižkovo 998/5

Zobrazit kompletní nabídku RK

MILFAJT REALITY s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist