Prodej stavební parcely 900 m², Liberec

4 320 000 Kč

4 800 Kč za m²
4.320.000,-Kč, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

MILFAJT REALITY s.r.o.

Liberec, nám. Žižkovo 998/5

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Skvělá dostupnost, blízkost přírody a nádherný výhled. Stavební pozemek, který se nachází v liberecké čtvrti Ostašov. 
Představuji vám jedinečnou nabídku pozemku, které je jako stvořený pro stavbu rodinného domu. Tento pozemek se nachází ve skvělé lokalitě Ostašov, kde se snoubí klidné prostředí a bezprostřední blízkost přírody s výhodami městské občanské vybavenosti. Nabízím vám možnost žít v harmonii s přírodou a přitom mít vše potřebné pro pohodlný život na dosah ruky.

Ostašov si vás získá. Lokalita je výborně dostupná MHD, vlakem nebo díky napojení na průtah Libercem, osobním automobilem. Stejně tak oceníte občanskou vybavenost - škola, školka nebo nákupní zóna sever. Ale hlavně nabídne klid, prostor a přírodu kolem dokola.

Pozemek, který má velikosti 900 m2 je dle platného územního plánu vhodné k výstavbě rodinného bydlení s 30% zastavěností, 50% zeleně a výškové hladiny budovy 12m. Pozemek má zajištěné připojení na elektřinu a vodu, což zjednodušuje a urychluje proces stavby vašeho nového domova. Rovinatý terén navíc umožňuje snadnější a efektivnější výstavbu, což vám ušetří čas i finanční prostředky.

Tento pozemek představuje ideální kombinaci klidného bydlení v souladu s přírodou a výhod, které nabízí život blízko města. Pokud hledáte místo, kde byste mohli postavit svůj vysněný domov a zároveň si užívat pohodlí moderního života, neváhejte, kontaktujte mě a domluvíme si termín schůzky. 

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Vlastní ČOV
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
Ochrany omezení Ochranné pásmo
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6381
Plocha pozemku 900 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

MILFAJT REALITY s.r.o.

Liberec, nám. Žižkovo 998/5

Zobrazit kompletní nabídku RK

MILFAJT REALITY s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist