Prodej skladu 800 m², Liberec

23 000 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám na prodej skladovací prostory ideální pro podnikání v lokalitě Bezručova v Liberci. Sklad se zastavěnou plochou 1044 m2 je umístěn na pozemku o rozloze 2.518 m2. Objekt je v dobrém stavu. Konstrukci haly tvoří obvodový pás z cihel a celodřevěná konstrukce sedlové střechy. Je zde také ocelový přístavek.
K dispozici je nákladová rampa a hlavní vjezdová vrata. Momentálně je objekt pronajat platícím nájemníkem za účelem skladování na venkovních i vnitřních prostorách, což zajišťuje stabilní a pravidelný příjem z nájmu.
Objekt je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Výhodou je také vlastní trafostanice. Na žádost předchozího vlastníka nemovitosti byl na halu vydán demoliční výměr. Při jeho uplatnění můžete získat stavební parcelu, která je v územním plánu vedena jako smíšené obytné městské. Územně plánovací informaci rádi poskytneme.
Tato nemovitost má velký potenciál pro investory nebo podnikatele hledající vhodné prostory pro své podnikání. Nezapomeňte, že skladovací prostory v této lokalitě jsou velmi žádané, tak neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku! S financováním Vám rádi pomůžeme.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 746
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 2 518 m²
Plocha užitná 800 m²
Plocha zastavěná 1 044 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

Zobrazit kompletní nabídku RK

S&L a partners s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist