Prodej stavební parcely 1572 m², Kobyly

1 150 000 Kč

včetně provize, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

RELIA s.r.o.

Liberec, 8. března 12/3

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízím Vám ke koupi atraktivní stavební pozemek v malebné obci Kobyly, která se nachází v blízkosti větších měst Turnov a Mladá Boleslav. Pozemek o rozloze 1572 m2 lze najít v klidné části obce, obklopen zelení a díky své poloze s maximálním soukromím - ideální místo pro vaše budoucí bydlení v harmonii s přírodou.
Elektřina je v dosahu, pro zajištění vody je nutné vybudovat studnu. Pozemek lemuje silnice č. 279 v majetku Libereckého kraje a je třeba zřídit sjezd na tuto komunikaci. Na pozemku se nachází nekolaudované stavby určené k demolici, případné rekonstrukci s budoucím využitím.
Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klid a soukromí, ale zároveň chtějí být v dosahu městské infrastruktury. Přilehlá města, Turnov i Mladá Boleslav nabízejí kompletní občanskou vybavenost, školy, školky, zdravotnická zařízení, nákupní možnosti a bohaté možnosti pro sport a volný čas.
Pokud sníte o vlastním domě v blízkosti Českého ráje, tento pozemek je pro vás ideální volbou. Nevynechejte tuto jedinečnou příležitost k realizaci vašeho snu o bydlení v přírodě s rychlou dostupností do měst. Pro více informací a prohlídku pozemku nás neváhejte kontaktovat.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti N50400
Plocha pozemku 1 572 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

RELIA s.r.o.

Liberec, 8. března 12/3

Zobrazit kompletní nabídku RK

RELIA s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist